Solidus Sneakermodellen.

Ook voor voorjaar en zomer van 2023 komt Solidus weer met een leuke en trendy collectie sneakermodellen. De sneakermodellen van Solidus zijn zo modern uitgevoerd zowel in hun modellen als in hun kleuren, denk hierbij frisse pasteltinten maar natuurlijk zullen de jeans en blauw en witte tinten zeker niet ontbreken! Alle sneakermodellen van Solidus hebben een uitneembaar voetbed, dit voetbed is dus gemakkelijk te vervangen voor je eigen opmaat gemaakte zooltje. Als je geen eigen zool draagt kun je de Solidus ze natuurlijk gewoon dragen met het bestaande voetbed, dit voetbed zal je extra loopplezier bieden omdat deze zorgt voor een goede drukverdeling onder de voeten, en voor een rechte lichaamshouding. Kortom Solidus zorgt voor een optimaal loopcomfort en daarbij zul je met de nieuwste modellen echt de show stelen deze zomer!

Sandalen en slippers van Solidus!
Natuurlijk zullen de sandalen en slippers van Solidus weer volop aanwezig zijn bij de mistermadame dit voorjaar/ zomer. In verschillende wijdtematen leverbaar dus voor iedere voet een passend model! Ook hebben de sandalen en slippers allemaal een uitneembaar voetbed om zo ook in deze fijne schoenen je eigen steunzolen te kunnen dragen! Laat het mooie weer maar komen! En maak jouw niet outfit helemaal af met de moderne sandalen van Solidus!

De algemene pasvorm en comfort van Solidus schoenen.
Ik heb hierboven al even benoemt hoe comfortabel en goed het draagcomfort van Solidus maar ik zal je ook even uitleggen hoe de pasvorm in het algemeen is van de Solidus schoenen. De schoenen van Solidus zijn voorzien van een verhoogde schachtrand en een zachte neuspartij. Dit zorgt voor ontlasting van de bal van de voet en de hielpartij en biedt extra comfort doordat de voorvoet en de tenen voldoende beweegruimte krijgen. Doordat alle modellen een uitneembaar voetbed hebben zorgen we ervoor dat deze gemakkelijk te verwisselen zijn voor je eigen steunzooltjes en dat deze ook optimaal kunnen werken zonder dat deze extra ruimte in gaan nemen en de voeten niet goed meer in de schoenen passen. De loopzolen zijn allemaal voorzien van dempend rubber wat slijtvast is maar fijner nog de schokken van buitenaf goed opvangen zonder je voeten of enkels te veel te belasten. Kortom de schoenen van Solidus zijn met zorg en detail ontworpen om ervoor te zorgen dat comfort, pasvorm en mode hand in hand samengaan.

Comfortabele Solidus schoenen bestellen bij de Solidus

Omdat comfort niet alleen belangrijk is als je schoenen draagt maar ook als je schoenen aanschaft, hebben wij veel aandacht besteed aan onze webshop. Dit om de aankoopervaring zo prettig en veilig mogelijk te maken voor je. Dit doen wij onder andere door je een snelle levering (binnen 2 tot 5 werkdagen) te garanderen. Daarnaast is de verzending van jouw bestelling gratis, evenals het retourneren wanneer je toch niet helemaal tevreden bent over de schoenen die je gekocht hebt. Wij bieden een veilige webwinkel doordat wij voldoen aan het https-protocol, dit is een beveiligde omgeving waarin je ongestoord kunt webwinkelen. Voor het betalen van jouw bestelling kun je gebruikmaken van onze beveiligde betaalomgeving waar je kunt kiezen uit betalen met iDEAL via bancontact en riverty.

Scroll to top
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.