Rekkensystemen en ruimtebeheer

Zeker bepaalt het temperament van de persoon zijn behoefte aan opslag. De meesten van ons zien de behoefte aan georganiseerde en functionele opslag over het hoofd, totdat we het gebrek eraan voelen met een plotselinge toename van de spullen die goed moeten worden opgeborgen. Ook opslag van verschillende dingen is categorisch nodig door mensen die georganiseerd, zelfmotiverend en goed gepland zijn.

Hoewel velen van ons het graag netjes houden, blijft de rol van winkelstellingen en ruimtebeheer vaak onopgemerkt. Tegenwoordig hebben we minimale ruimtes waarin we maximale dingen moeten opslaan. Sommige mensen willen hun waardevollere spullen laten zien, terwijl anderen hun waren willen laten zien.

Ruimtebeheer is de eis van het moderne leven. Schappen zijn nodig in huizen, kantoren, superwinkels, supermarkten, winkels, boetieks, cadeauwinkels, apotheken, persbureaus, luifels, gemakswinkels en bouwmarkten, magazijnen en meer.

De sleutel tot een perfect rekkensysteem is om prioriteit te geven aan de beschikbare ruimte en er het beste van te maken. Om de maximale ruimte te benutten, moeten we de soorten rekkenoplossingen kennen die beschikbaar zijn in de altijd innovatieve wereld van geavanceerde technologie.

Verschillende soorten rekken zijn als volgt

  1. Wandrekken
  2. Modulaire rekken
  3. Boekenrekken
  4. Hoekrekken
  5. Zwevende planken
  6. Ladderplanken
  7. Beugelplanken
  8. Glazen planken

Wandplanken spelen een zeer belangrijke rol, omdat ze kunnen worden geplaatst waar u maar wilt in uw huis of op kantoor. Het veelzijdige karakter van wandplanken biedt veel ruimte voor vooruitgang. Van nature zijn ze plat en passen ze dus gemakkelijk over deuren of ramen, afhankelijk van de behoefte van de gebruiker. Wandplanken worden meestal gebruikt voor handige opslag. Artikelen als boeken, monitoren, tv en favorieten zoals galeriecollecties, pronkstukken, parfums, cd/dvd’s passen perfect op wandplanken.

Modulaire planken ze zijn sterk, eenvoudig te installeren en multifunctioneel.

De nieuwste oplossing voor rekken is het winkelinrichtingssysteem, een kwaliteitsaanbod van creatieve ingenieurs. Winkelinrichting is verkrijgbaar in staal, hout en glas. De geavanceerde technologie, ondersteund door professioneel opgeleid personeel, heeft geresulteerd in de beste winkelinrichtingsoplossingen die op grote schaal worden gebruikt in elke sector. Het modulair opgebouwde winkelinrichtingssysteem is efficiënt in het benutten van het maximale vloeroppervlak. Het rechtopstaande systeem is de sleutel tot het hele systeem en wordt aangevuld met een breed scala aan accessoires, waardoor het systeem in veel specifieke toepassingen kan worden geïntegreerd. Oplossingen voor winkelinrichting zijn flexibel en maken daardoor snelle overgangen mogelijk. Winkelinrichtingssystemen omvatten rekkensystemen en onafhankelijke lades in kickerpanelen die het rollen mogelijk maken. Ook wanden en gondels kunnen met behulp van een monteur in hoogte worden versteld met flexibele winkelinrichtingssystemen. Het verwijderen of verwijderen van onnodige schappen of het veranderen van schaphoeken, het uiterlijk van panelen of het plaatsen van lamellenpanelen zelfs het toevoegen van extra schappen is allemaal mogelijk met winkelinrichtingsystemen.

Scroll to top
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.