Ontdek verwarmde motorkleding

Ben je een ruiter? Heb je het plezier, het comfort en de veiligheid van verwarmde motorkleding ontdekt? Verwarmde motorkleding is ontworpen, ontwikkeld, geperfectioneerd en getest door serieuze rijders voor serieuze rijders.

De eerste overweging – comfort. Verwarmde bodywarmer Er is geen excuus meer om handen en voeten te bevriezen – of welke andere lichaamsdelen dan ook. Verwarmde motorkleding is er in vele vormen: verwarmde handschoenen voor rijder en passagier, verwarmde sokken, verwarmde broekvoeringen, verwarmde vesten en jassen en verwarmde handvatten. U kunt dus niet alleen uw rijseizoen verlengen, u kunt ook veel comfortabeler zijn.

De tweede overweging — veiligheid. Als je het eenmaal koud hebt, word je ook moe en vertraagt je reactietijd. Stijve handen aan de grepen kunnen een ongeluk zijn dat nog moet gebeuren. Ongevallenstatistieken bevestigen dit en geven aan dat een koude, ellendige, ongelukkige motorrijder een onveilige motorrijder kan zijn. Dus waarom risico’s nemen als de temperatuur daalt? Verwarmde motorkleding houdt je comfortabel, warm en veilig.

Dus hoe werkt verwarmde kleding? De meeste verwarmde motorkleding heeft 15-100 watt aan vermogen nodig, afhankelijk van de fabrikant en hoeveel kledingstukken er tegelijk lopen. De stroombron kan een oplaadbare batterij zijn (meestal 7,4 volt) of de motor van uw fiets (12 volt). Een oplaadbaar pakket zorgt voor 4 tot 10 uur warmte, wederom afhankelijk van het merk en hoeveel er draait. Door de motor van de fiets als krachtbron te gebruiken, zal de warmte ook werken zolang de fiets draait. Het is eenvoudig om de verwarmingskabels aan de motor van de fiets te bevestigen en te gebruiken. Dan ben je klaar voor zo lang als je wilt rijden.

Alle verwarmde kleding werkt met een temperatuurregelmodule. Een van de bekendste apparaten voor temperatuurbeheersing is de Heat-Troller. Ontworpen door een ervaren rijder/uitvinder, is de Heat-Troller compatibel met de meeste merken verwarmde kleding. Daarnaast zijn er verschillende kabelconfiguraties, waardoor het gebruik van één stuk verwarmde kleding – of meerdere verbonden kledingstukken – mogelijk is voor volledig lichaamscomfort.

Verwarmde motorkleding is, zoals de meeste motorkleding, ontworpen om de slechtste elementen en ruige wegomstandigheden te weerstaan. Je kunt dezelfde hoge kwaliteit in materialen en constructie verwachten die wordt geassocieerd met de meeste reguliere fabrikanten van motorkleding bij het kopen van verwarmde motorkleding. Prijzen voor de verschillende beschikbare artikelen van verwarmde kleding variëren van $ 60- $ 300 – een koopje als je kijkt naar je comfort en veiligheid.

Dus als je de wereld van verwarmde motorkleding nog niet hebt verkend, is dit het juiste moment. Laat u niet in het stof en in de kou achter wanneer de temperatuur en de wind u teisteren. Je bent een HETE rijder. Wees nu ook warm!

Scroll to top
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.