Ben je een dakdekker of een spijkermaker?

Veel echte dakdekkers hebben een motto waar ze naar leven: “Je kunt geen kwaliteit hebben zonder trots op vakmanschap”. Er zijn duizenden mensen die huizen daken voor de kost, maar alleen de meest toegewijde en gedreven individuen kunnen zichzelf een echte dakdekker noemen, niet alleen een spijkermaker. Dus ben jij een Dakdekker of een Spijkermaker? Er zijn veel verschillen tussen de twee.

Dakdekkers begrijpen de Dakdekker Almere daksystemen beter dan gewone spijkermakers. Dakdekkers begrijpen dat moderne dakbedekking de installatie van complete daksystemen vereist, niet slechts een half systeem. Kwaliteit bij het installeren van deze dakbedekkingssystemen weet dat goed installeren belangrijker is dan snel installeren. Trots is iets waar een dakdekker trots op is, vooral op zijn vakmanschap bij het installeren van een daksysteem. Dakdekkers installeren een daksysteem dat de tand des tijds zal doorstaan; de levensduur van hun project is hun grootste zorg. Veiligheid op het werk is ook een belangrijk verschil tussen een dakdekker en een spijkermaker. True Roofers zet zich in voor veilig werken.

Dakdekkers weten dat klantenservice hun verantwoordelijkheid is. Dakdekkers begrijpen dat als de klant niet tevreden is, ze hun werk niet doen zoals het hoort. Reputatie betekent veel in de dakbedekkingsindustrie, echte dakdekkers weten dit en leven hiernaar.

Om vast te stellen of het door u geselecteerde bedrijf kwaliteitsdakdekkers zijn of niet, moet u rekening houden met het bedrijf, in termen van hun reputatie binnen het gebied dat zij bedienen, en ook of ze al een tijdje zijn gevestigd. Dit stelt u in staat om na te gaan in hoeverre ze zich inzetten in de regio, of dat het een van de zogenaamde ‘fly by night’-operaties is. De doorlooptijd en of ze al dan niet beschikbaar zijn voor noodreparaties aan daken is een andere factor die kan wijzen op deze mate van toewijding aan hun branche en uiteindelijk aan hun klanten die noodreparaties aan daken nodig hebben. Of deze bedrijven in staat zullen zijn om de reparatiematerialen te matchen met de bestaande materialen om een uniforme afwerking te garanderen in het geval van een reparatie, is bovendien een andere indicatie of een bedrijf kwaliteitsdakdekkers heeft of niet.

Hoewel we noodsituaties misschien niet kunnen voorspellen, zijn dit enkele van de factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij de selectie van dakdekkers of dakdekkers, en die ook relatief snel kunnen worden vastgesteld – zoals in het noodscenario.

Van de bedrijfstakken die kunnen profiteren van een PEO-bedrijf, staan dakdekkers bovenaan de lijst. Professionele, rechtmatig geleide dakdekkersbedrijven zijn ernstig in het nadeel ten opzichte van hun concurrentie die onder de tafel dakdekkers in dienst heeft die alleen contant betaald worden. Een PEO-bedrijf kan het speelveld gelijk maken.

Bij het bieden van banen moet een legitiem dakdekkersbedrijf met veel meer rekening houden dan alleen de kosten van leveringen en uurlonen. Ze moeten ook rekening houden met hun loonheffingen en de compensatiekosten van werknemers. Voor veel dakdekkers zijn de kosten die gepaard gaan met de vergoeding van werknemers de grootste factor bij het bepalen van het concurrentievermogen van hun offertes.

Voordat PEO-diensten bestonden, hadden kleine en nieuwe dakdekkersbedrijven weinig keuze in werknemersverzekeringen, omdat maar weinig traditionele verzekeringsmaatschappijen met dakdekkers zouden werken. De verzekeringsmaatschappijen die een arbeidsverzekering voor dakdekkers zouden aanbieden, werkten alleen met grote, gevestigde bedrijven die de beste veiligheidsrecords hadden. Als de traditionele verzekeringsmaatschappij geen polis voor uw bedrijf zou schrijven, was uw enige optie om te kiezen voor een compensatieprogramma voor staatsarbeiders. Hoe dan ook, of het nu bij een traditionele verzekeringsmaatschappij was of via het staatswerkprogramma, de premies voor dakdekkers waren bijna volledig onbetaalbaar.

Nagelmakers denken op een andere manier. Nagelmakers zijn helemaal niet toegewijd aan kwaliteit. Ze willen zo snel mogelijk naar binnen en naar buiten, zonder zich druk te maken over het daksysteem en hoe het correct op het huis van een huiseigenaar moet worden geïnstalleerd. Tackers maken zich niet druk om de kwaliteit van hun werk, ze maken zich geen zorgen of ze op de juiste manier op shingles spijkeren. Nagelmakers zijn niet trots op hun vakmanschap, ze geven ook niet om de mening van anderen over het werk dat ze doen. Nagelmakers begrijpen de voordelen van klantenservice en de dakbedekkingsindustrie niet. De integriteit van de daken is voor hen niet van belang. Spijkermakers begrijpen het belang van een compleet daksysteem niet. Het maakt ze niet uit of het dak er goed uitziet, of het dak goed is ingedroogd of niet. Veel huiseigenaren die denken dat ze een geweldige baan krijgen, samen met een grote korting op hun dak, zullen eenvoudige spijkermachines inhuren. Deze beoordelingsfout zal in de toekomst terugkomen en de huiseigenaar bijten vanwege lekkage op het dak. Proberen om de simpele Nailer terug te krijgen en het probleem op te lossen is bijna onmogelijk. Door in de eerste plaats een echte dakdekker in te huren, wordt dit verholpen en bespaart de huiseigenaar geld voor de duur van het dakbedekkingssysteem.

Weet wie u inhuurt, dit alleen al bespaart u tijd en geld en zorgt voor gemoedsrust, wetende dat uw gezin veilig is onder het dak waarin ze wonen.

Ga voor meer informatie over het correct installeren van asfaltdakproducten naar de volgende links: East Cobb Roofing of Cobb County Roofing. Dit artikel is geschreven en ingediend door Joseph Vann Hamby. Alle bewerkingen en samenvattingen zijn geschreven door Joseph Vann Hamby in een collectieve poging om correcte installatiepraktijken voor dakbedekking aan te moedigen. Dakdekkers zijn het soort dakdekker dat er om geeft en niet alleen de gemiddelde dakdekker is als het gaat om systeemdenken.

Scroll to top
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.